Saturday, June 19, 2010

working towards chaos.

asta e una din perioadele in care universul vrea sa isi bage organul genital prin toate orificiile pe care le detii. iti faci planul. il pui bine la punct, iti iei marja de eroare, tragi o gura mare de aer in piept si te bagi la munca. stii ca e greu, stii foarte bine ca vei suferi de diverse chestii atunci cand vei duce planul la bun sfarsit, dar te bagi cu avant si cu zambetul pe buze. tu si planul fata in fata, ca in vestul salbatic. il privesti in ochi, infingi bine picioarele in pamant, de parca asta ar ajuta, si te infingi cu sete in el. surprins te uiti in jur ca merge. gasesti ritmul, mai greu dar il gasesti. tragi un zambet si iti spui ca nu e chiar asa greu pe cat credeai. PULA FRAIERE!!! universul apare de nicaieri si te fute in cur. mda. thank you so much mister universe.

no job, no money, no girl. in caz ca ai uitat senzatia de a fi in aer.

2 comments:

  1. Singurul care se joaca cu propriile genitalii in povestea asta esti tu insuti, mister N, cu perspectiva de mizerie pe care o imbratisezi.

    Nu ai decat putine alternative, practic ai de ales doar intre a castiga facand oleaca de muschi la vointa/rezistenta determinarii tale sau a pierde constant, continuu, comod tot restul vietii tale. Nu faci parte din specia celor slabi, dependenti sau meniti sa piarda, asa ca taci si sapa.

    ReplyDelete